Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ένα σκυλί είναι πιο ευτυχισμένο από ό, τι σε μια παραλία πευκοχώρ. Είτε τρέχετε στην άμμο, πηδώντας στο νερό ή απλά ξαπλωμένος στον ήλιο, κάθε σκύλος αξίζει μια μέρα στην παραλία. Όμως, πολύ συχνά οι ιδιοκτήτες σκύλων που σταματούν σε μια αμμώδη παραλία συναντιούνται με πινακίδες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν καρδιές - ανθρώπινες και κυνόδοντες - γέρνοντας: ΟΧΙ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
Αυτό το σημάδι είναι σίγουρα διαδεδομένο στο Long Island. Εάν ήσασταν το τέντωμα της ακτογραμμής του Long Island σε μία γραμμή θα κάλυπτε 1.180 μίλια - σκεφτείτε μια ακτογραμμή από τη Νέα Υόρκη έως το Σικάγο. Σίγουρα, πρέπει να υπάρχει ένα μέρος στην παραλία για το σκυλί σας, σωστά; Τα σκυλιά γενικά δεν επιτρέπονται στις παραλίες Long Island Sound στη Βόρεια Ακτή, αλλά μπορείτε να πάρετε το σκυλί σας στον Ατλαντικό Ωκεανό στη Νότια Ακτή. Ακολουθούν μερικές καλές επιλογές, κατευθυνόμενοι περίπου από δυτικά προς ανατολικά:

Nassau Beach Park-Lido
Το Nassau Beach Park συγκολλήθηκε από τρία ιδιωτικά κλαμπ ιδιωτικής παραλίας στη δεκαετία του 1960. Αν έχετε δει τον Matt Dillon στο Flamingo Kid (1984), έχετε δει πώς ήταν η παραλία και οι καμπάνες. Με τα χρόνια η παραλία κατέρρευσε και «ερειπωμένη» συχνά ισοδυναμεί με «χαλαρούς περιορισμούς κατά των σκύλων». Σήμερα υπάρχει ένα πάρκο σκυλιών έξω από τη λεωφόρο Lido στο Nickerson Beach Park και το Nassau Beach Park είναι ανοιχτό για σκύλους όταν τα πουλιά δεν φωλιάζουν από τις 15 Σεπτεμβρίου έως την 1η Μαρτίου.

Πάρκο Gardiner County-West Islip
"halkidiki greece hotels " Ο παραλιακός δρόμος σε αυτό το εξαιρετικά φιλικό προς τους σκύλους πάρκο οδηγεί σε μια αμμώδη παραλία όπου το σκυλί σας μπορεί να περιπλανηθεί στο Great South Bay. Σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου θα βρει κάποιον να παίζει με αυτά τα νερά.

Fire Island-Western είσοδος μέσω του Robert Moses Causeway
Το 1857 το Κογκρέσο διέθεσε 40.000 δολάρια για την κατασκευή ενός φάρου τούβλου 168 ποδιών στο Fire Island, ο πύργος βρίσκεται πάνω από μια βάση από μπετόν του Κοννέκτικατ που διασώθηκε από τον πρώτο πύργο του νησιού που χτίστηκε πολύ σύντομα. Το Fire Island Light άλλαξε από ένα κρεμώδες κίτρινο σε σημερινό σήμα εναλλασσόμενων ασπρόμαυρων ζωνών τον Αύγουστο του 1891. Τη δεκαετία του 1980 ο φάρος αποκαταστάθηκε στην κατάσταση του 1939 (όταν η ηλεκτρική ενέργεια εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά) και εξακολουθεί να αποτελεί επίσημη βοήθεια για πλοήγηση. Η παραλία του φάρου ανατολικά προς το χωριό Kismet είναι ανοιχτή για σκύλους μεταξύ της Εργατικής Ημέρας και στα μέσα Μαρτίου.

Fire Island-Ανατολική είσοδος μέσω του William Floyd Parkway
Τα σκυλιά επιτρέπονται οπουδήποτε στην ευρεία άμμο με αμμόλοφους μεταξύ της Ημέρας της Εργασίας και των μέσων Μαρτίου όταν επιτρέπεται επίσης η οδήγηση. Εάν έχετε ιδιωτικό σκάφος ή έχετε ένα πορθμείο φιλικό προς τους σκύλους στο εσωτερικό του Fire Island 32 μιλίων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα σκυλιά επιτρέπονται σε οποιοδήποτε μη-ωκεανό, μη ναυαγοσώστη κομμάτι άμμου. Τα σκυλιά δεν επιτρέπονται ποτέ στις παραλιακές παραλίες του Watch Hill και του Sailors Haven. Πρόσθετο κλείσιμο περιοχής μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή λόγω της ενεργής τοποθέτησης υδραυλικών σωληνώσεων. Εάν το κυματωμένο Atlantic surf είναι πολύ εκφοβιστικό για το σκυλί σας, μπορείτε επίσης να βρείτε κάποια αμμώδη πρόσβαση κατά μήκος του Great South Bay. Τα σκυλιά δεν επιτρέπονται στις παραλίες στο συνημμένο κρατικό πάρκο Robert Moses στο δυτικό άκρο του Fire Island.

Πάρκο Smith Point County-Shirley
Το πάρκο εκτείνεται από το ανατολικό άκρο του τμήματος Fire Island Wilderness της Εθνικής ακτής μέχρι την άκρη του νησιού στο Moriches Inlet. Το Smith of Smith Point ήταν ο William "Tangier" Smith που είχε 50 μίλια από το Long Island μπροστά στον ωκεανό το 1600. Οι περισσότεροι παραθαλάσσιοι περπατούν στην παραλία μέσω μιας σήραγγας κάτω από τους αμμόλοφους, αλλά οι ιδιοκτήτες σκύλων πρέπει να περπατήσουν πέρα ​​από την είσοδο του κάμπινγκ στα ανατολικά. Οι ξύλινες σκάλες οδηγούν στους αμμόλοφους και μπορείτε να μεταφέρετε το σκυλί σας μέχρι το Moriches Inlet. Στις 17 Ιουλίου 1996, η πτήση TWA 800 εξερράγη στον αέρα 14 μίλια υπεράκτια εδώ, σκοτώνοντας και τους 230 επιβάτες. Ένα μνημείο από γρανίτη με τις σημαίες από τις 14 χώρες των θυμάτων καθ 'οδόν από τη Νέα Υόρκη προς το Παρίσι ήταν αφιερωμένο στο πάρκο το 2004.

Shinnecok East County Park-Σαουθάμπτον
Το Shinnecock Inlet δεν υπήρχε πριν από τις 24 Σεπτεμβρίου 1938 όταν ο "Τυφώνας της Μεγάλης Νέας Αγγλίας" εξαπέλυσε τη δύναμή του στο Westhamption. Ακόμα ο πιο καταστροφικός τυφώνας που χτυπά τη βορειοανατολική ακτή, η διαρκής αποτύπωσή του εδώ είναι η είσοδος που διασχίζει το φράγμα. Υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα εκτός δρόμου σε αυτήν την παραλία και αυτό σημαίνει ότι τα σκυλιά μπορούν να παίξουν επίσης.

Παραλία Κούπερ-Σαουθάμπτον
Αυτή είναι η κύρια παραλία του χωριού που ιδρύθηκε το 1640 ως ο πρώτος αγγλικός οικισμός στη Νέα Υόρκη. Η πρόσβαση μπορεί να είναι προβληματική - και ακριβή - για τους μη κατοίκους το καλοκαίρι, αλλά η άμμος εξαπλώθηκε πολύ μακριά εκτός εποχής. Ελάτε τον Δεκέμβριο και το σκυλί σας μπορεί να συμμετάσχει στην ετήσια κατάδυση της Polar Bear.

Ανατολικό Hampton παραλία πευκοχώρ-East Hampton
Υπάρχουν πέντε παρα πεκοκοχώρ στο East Hampton (μόνο τρία είναι σωστά προστατευμένα από τη ζωή) και το Main Beach on Ocean Avenue κατατάσσεται διαρκώς στις καλύτερες παραλίες της Αμερικής. Τα σκυλιά και επιτρέπονται στην παραλία πριν από τις 9:00 π.μ. και και μετά τις 18:00 μ.μ. καθημερινά από τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Μετά από αυτό το σκυλί σας είναι ευπρόσδεκτο ανά πάσα στιγμή.

Author's Bio: 

Ο παραλιακός δρόμος σε αυτό το εξαιρετικά φιλικό προς τους σκύλους πάρκο οδηγεί σε μια αμμώδη παραλία όπου το σκυλί σας μπορεί να περιπλανηθεί στο Great South Bay. Σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου θα βρει κάποιον να παίζει με αυτά τα νερά.